Skip to main content

Volkswagen onthult California 6.1

De camper waarvan iedereen wist dat hij zou komen: dit is de vernieuwde Volkswagen California. Naast een paar uiterlijke veranderingen kan kamperend Nederland ook van andere nieuwe gebruiksgemakken genieten.

Na de onthulling van de vernieuwde Volkswagen Transporter en het zien van eerdere schetsen, wisten we natuurlijk al wel hoe de herziene kampeerbus van Volkswagen eruit ging zien. Aan de buitenkant zorgt vooral de gewijzigde neus voor een nieuwe kennismaking met de bus. De grotere grille en gewijzigde verlichting bepalen samen met een andere voorbumper het vernieuwde vooraanzicht. Binnenin vinden we nieuwe schermen in de vorm van een digitale cockpit en een gewijzigd touchscreen voor de multimedia. Op technisch vlak maakt een elektromechanische stuurbekrachtiging zijn opwachting te samen met aangepaste 2.0-TDI-motoren die aan alle strenge normen voldoen.

Op kamperend-vlak is de keuken aangepakt met vernieuwde kastjes met houten afwerking en drukknoppen. Daarnaast werden de zonsverduistering en het slaapcomfort onder de loep genomen. De California 6.1 beleeft tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf (31 augustus – 8 september) zijn publieksdebuut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *